Visie

Visie

psv development pyramid (1)

De PSV Coaching Academy Ontwikkel Piramide

Bij de PSV Coaching Academy geloven we in het samen creëren van de sterren van de toekomst. Ons doel is daarin niet alleen om spelers te ontwikkelen maar ook trainers. Onze unieke ontwikkeling pyramide is ontworpen om toegewijde coaches te ontwikkelen tot uitzonderlijke leiders in het spel. Net zoals de sterren op het PSV-embleem, zal je reis door onze ontwikkeling pyramide worden gemarkeerd met prestaties en mijlpalen.

Door middel van de verschillende stappen te doorlopen binnen onze pyramide ontdek jij steeds meer over de PSV manier van werken. Maak kennis met de verschillende fases binnen onze Academy en raak geïnspireerd door collega coaches. Tijdens het doorlopen van deze pyramide proberen wij, jou constant te prikkelen en te inspireren.

Jouw reis naar de volgende stap begint vandaag.

Niveau 1: Je eerste stappen

Je reis begint met Niveau 1. Om je eerste ster te verdienen, ga je aan de slag met ons (online) jaarprogramma, waarin je kennis zal maken met de PSV manier van werken. Dit kun je doen door deel te nemen aan ons online of hybride jaarprogramma of door het bezoeken van de PSV Interest Days. Een tweedaags spektakel waar je een kijkje krijgt in onze voetbalfilosofie, trainingsmethoden en de magie die PSV onderscheidt.

Alle drie de programma’s dragen bij aan de basis van je PSV coaching pathway. Je krijgt onschatbare inzichten in de wereld van voetbalontwikkeling. Je begrijpt de betekenis van onze aanpak en je zult uit eerste hand de transformerende kracht van onze methoden ervaren. Het gaat niet alleen om leren en inspireren, het gaat om het ervaren van voetbal in zijn puurste vorm.

@35 event:15716 &3
@35 event:15716 &3

Niveau 2: Expert sessies

Met je eerste behaalde ster is het tijd om door te pakken. Tijdens een tweedaags programma op onze Academy kun jij je verdiepen in een van de verschillende fases binnen onze Academy.

  • Onderbouw (Twee dagen): Duik in de wereld van spelers ontwikkeling voor de leeftijden O10-O12;
  • Middenbouw (Twee dagen): Reis met ons mee terwijl we spelers begeleiden in de leeftijd van O13-O16;
  • Bovenbouw (Twee dagen): Voor de leeftijden O17-O21 (Jong PSV);
  • Keepers (Één dag): Ontdek de geheimen van keeper ontwikkeling en verfijn je expertise op dit gespecialiseerde gebied;
  • Vrouwen voetbal (Één dag): Verkrijg waardevolle inzichten in het coachen van vrouwenteams, een domein waar talent geen grenzen kent. Begrijp de nuances van coaching in een diverse en dynamische omgeving.

In niveau 2 absorbeer je niet alleen kennis, maar smeed je ook verbindingen. Je sluit je aan bij een gemeenschap van coaches die jouw passie delen en samen zullen jullie elkaar inspireren om nieuwe hoogten te bereiken.

Niveau 3: Mentorship

Met minstens één expert sessie in je zak ben je klaar om Niveau 3 te verkennen – Mentorship. Dit op maat gemaakte programma van drie maanden is ontworpen om je coaching talent te verfijnen. Laat je online begeleiden door een PSV Academy coach en verfijn je vaardigheden en technieken.

Mentorschap gaat niet alleen over lessen, het gaat over een gedeelde reis. Je mentor zal een doorgewinterde PSV-coach zijn, die je persoonlijke begeleiding biedt. Samen zullen jullie wedstrijden analyseren, strategieën ontleden en diep ingaan op de complexiteiten van coaching. Het is een periode van persoonlijke groei en zelfontdekking terwijl je evolueert tot een allround coach.

02 psv academy about us 2
64903

Niveau 4: Stage (Op Uitnodiging)

Voor degenen die het Mentorschap met vlag en wimpel doorstaan, wacht het hoogtepunt – Niveau 4, de Stage. Dit exclusieve programma van twee weken nodigt je uit om deel uit te maken van onze academie teams en je coachingsvaardigheden te tonen op het grootste podium. Het is een uitnodiging voor een select gezelschap, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hier word je deel van de PSV Coaching Academy-familie en werk je samen met doorgewinterde professionals. Het is een kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en je coaching vermogen te bewijzen. Imponeer ons, overtref onze verwachtingen en wie weet kun vind je jezelf in de elite-rangen van PSV-coaches.

Je pad door de Ontwikkeling Piramide gaat niet alleen over het verdienen van sterren, het gaat over het ontbranden van je passie voor coaching en het verfijnen van je vaardigheden. Sluit je bij ons aan en samen zullen we de toekomst van het voetbal vormgeven. Durf te dromen, durf te coachen en durf je potentieel te ontgrendelen bij de PSV Coaching Academy.